• KS Povir
  • KS Povir
  • KS Povir
  • KS Povir
  • KS Povir
  • KS Povir
  • KS Povir
  • KS Povir
  • KS Povir

Sredstva za defibrilator


Obveščamo vas, da je rok za zbiranje sredstev za defibrilator podaljšan do konca avgusta 2014.

Obvestilo in prošnja

KS Povir

Prestižni turnir Sežančanom, Simon Požar zmagovalec


Več si lahko preberete tukaj.

Regijsko orientacijsko tekmovanje gasilske mladine v Sežani


Regijsko orientacijsko tekmovanje je letos potekalo v organizaciji Kraške gasilske zveze v Sežani, 28. Junija. Na njem so si pravico do sodelovanja z dobrimi rezultati na izbornem tekmovanju priborile dve naši pionirski ekipi in ekipa mladincev. Tekmovanja se je udeležilo 48 ekip s Primorske, Bistriške in Notranjske. Po prijavi ekip, prejemu malice in namestitvi v senco, se je tekmovanje pričelo. Na domačem terenu naše ekipe niso imele večjih težav z iskanjem kontrolnih točk in z vajami na njih. Še največ težav sta imeli obe pionirski ekipi pri podiranju tarče na železnem podstavku Kot da bi prav med našim nastopom delovale nekakšne čudne magnetne sile, smo za vajo porabili precej časa in dober rezultat ni bil več mogoč. Smo se pa vseeno imeli lepo in se dogovorili še za zadnje srečanje v tem šolskem letu na katerem bi se šli malo vodnih iger z vodnimi pištolami in balončki ter s starši imeli sestanek glede letovanja. Tako bo naše naslednje javljanje že dogodivščine z letovanja na Rogli.
regijsko orient 2014 800x600
Mentorji mladine PGD Povir

Skupinski kolesarski izleti


Utrinki s kolesarskih izletov.

Poročilo - 6. Rekreativno gorsko kolesarjenje Brinj


Na najdaljši dan v letu 2014 se nas je na povirskem hipodromu, do 10 ure, zbralo 6 kolesarjev in 3 kolesarke. Po uvodnih besedah in kratkih navodilih smo se na začrtani trasi podali v dveh skupinah. Prva skupina se je podala na krajšo, družinsko varianto kolesarjenja, druga na daljšo, t.i. Brinj. Obe sta prvi postanek imele na Globočaju, kjer smo lahko poslušali žabji koncert. Nato sta se progi razdelili. Obe varianti sta nas popeljali po pokrajini pokriti s prečudovitim rujevim cvetjem in pašniki, zasedenimi z domačim govedom. Obe sta ponujali razgledne točke in prekrasne poglede daleč naokoli. Na cilju nas je pričakala slastna malica, na katero smo morali malo počakati, saj smo prehitro prišli v cilj.Mali Jakob se je bal, da je ne bo in je izjavil: "Ma kašen izlet je to, če ni na koncu malce!".
Kolesarjenje je bilo prvo izmed rednih kolesarskih izletov, ki se bodo tekom poletja odvijali vsako nedeljo, s pričetkom v Povirju.
dsc04539 large


Več člankov...

KOLEDAR DOGODKOV

December 2018
P T S Č P S N
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

PRIHAJAJOČI DOGODKI

Ni dogodkov

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information